Wednesday, 3 August 2016

Apa dah jadi dengan aku ?

Assalamualaikum 

Selamat tengahari , apa khabar sihat ?

Rasanya dah lama dah update kan. Berhabuk tahap rumah tinggal dah ni. takpe takpe. Aku sebenarnya memang nak update selalu pun , tapi itula malas kan. Patutnya sekarang ni aku kena masak untuk tengahari , tapi tadi aku dok ubah sikit kat blog aku ni .. so alang alang , post ar satu kan. Alang alang kan. Jadi aku nak 'bersih' kan sikit blog aku , which aku delete entry lama yg aku rasa tak matang .. yang aku tinggalkan entry pasal travel, resepi dgn food hunting je. Jadi insha Allah , aku akan start meng'update' balik mana yang sepatutnya aku update. Banyak dah tempt aku travel yang aku tak post , banyak jugak resepi aku yg aku x sempat share , and byk jugak tempt tmpt makan aku dah hunting dan aku x share dgn korang. So , why not aku share balik since aku tgh cuti semester jadi penanam anggur sejati kat rumah. btw, aku dah degree sekarang , jadi hutang lagi cerita graduasi aku . haaaa betapa byknya yg aku x kongsi. takpe satu satu inshaAllah aku buat post nyaa. Okay la ini je aku nak bgtau dulu. nnti ptg ptg kang kalau aku ada masa , aku cite start dari graduasi aku okay :)



notakaki: eh ada cadangan tak tempat makan best kat kl ? Lapar pulak aku 

The Writer ,
Amirah Azemi 

No comments: