Tuesday, 27 December 2011

Travel : Bandung

okey, cerite nie sebenarnye dah lame dah upload. ttapii, duhh MALAS:) bhahaha. skang nie pun baru sikit la mood untuk post cite nie. saje nak share kat bandung nieh ade ape. hehhe, ade irwanSYAH:) randy PANGALILA:) macm2 ade.  (serius jumpe irwan:) wink wink^^)ok. back to the story ok.
DAY 1:)
woooww! kebatakkan naik pesawat ken. biasela budak asrama. sob sob:( akhirnya impian tercapai.

waiting to check in saja:)

at last, 2 hours in plane, now here we are:)
then lepas turun, bapak ah. berjam jam.. dah tu 2 kaunter je kat imigresen tu. sampai around 5 camtula , tapi lepas dari imegresen tu dlm 6 lebih, x ke lama tuh. pastu yang bestnye bandung nieh, kat sane kul 6 pun mcm kul 7 lebih. dah gelap mcm malam. tap bila kul 6 pagi terang macm kul 8 pagi oh..back to the story, afternaik kete tuh, on the spot pegi TERMINAL TAS. kat sinie ade mcm2 benda. ade beg, kasut, and first thing to buy is kasut:) yelalkan, gegeh pegi sane pakai heels, kene beli sandle sebab esok pegi pnjt bukit pulak:) then straight pegi mak:) the best time. tgk tv channel indon. best jugak.
makn nasi goreng ayam ngn straberry juices je:)


tgk, satu malam dua brng. one shoes and another one cardigan belang2:)
ok first day done here.

DAY 2

bgn2 je, mandi , breakfast. nek kete straight pegi TANGKUBAN PRAHU. disini la terletaknya gunung berapi tuh. sejuk die mengalahkan cameron ohh. serius btol. x tipu ok. 
the bujangs:)

oh ini gerai kat tepi2 tuh, semua ade . i beli some tsrht, jam gitar.

next station , RUMAH MODE. dekat sini la bnyk brng2 branded. btw, factory outlet die bukanlah original tapi kualitinya gred A ok:)) kat sinie la korang akan jadi rambang mata tahap gile punye. chanteekkk semua... i just bought 2 dresses prs lutut, one blouse. pastu untk abg , jeans burberry n adik some baju ape tah.=.=
goofy versi indon:)

tgk la betapa serabutnya indon.

dah mlm penat kot. muke kepenatan . FUHH !
then jln2. tamat day 2 .

DAY 3

cepat kan mase, hmmm, cube teka pukul brape, baru 6 lebih . tapi mcm dah pagi . flight pukul 8 so kenela siap2 awal kan.
beg beranakk.

waiting at the waiting room:)

ats plane. tghk awn:) kgum dgn kebesaran ALLAH !
okey, about 10 lebih sampai di MALAYSIA. Alhamdullih semuanya lancar. ini rombongannnye . semua 11 org tapi ade sepuluh je sebab sorang photographer:)
nampk beg belang2 coklat tuh, itu saye punye sorang:)

thanx air asia:)
and lastly, ideo nie my cuzzie buat:) anuar mohammad yang buat . credit him;)

No comments: